Katrina, ex Katrina & The Waves

Wilt u Katrina, ex Katrina & The Waves boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Katrina, ex Katrina & The Waves vindt u hier op deze pagina.

Katrina heeft een van de mooiste en krachtigste stemmen uit de muziekbusiness en heeft haar naarm gevestigd in Europa. Als frontzangeres bij The Waves met die ongelovelijke zomerhit “Walking On Sunshine”, werd Katrina bekend in elk land over de hele wereld. “Walking On Sunshine” is onlangs gebruikt in een reclamecampagne op de Amerikaanse televisie en wordt nog gespeeld op ieder radiostation over de gehele wereld. Het werd gebruikt in twee succesfilms: “High Fidelity” en “American Psycho”. 

Katrina strormde op het succes af met de grootste Eurovisie overwinning ooit met het nummer “Love Shine A Light”. Wereldwijd keken er 300 miljoen mensen. 

Toen The Waves uit elkaar gingen begon Katrina een solocarriére. Haar debuutsingle “In Our Hearts” werd gereleased in mei 2000 op een album van verschillende zangeressen met o.a. All Saints, The Spice Girls, Martine McCutchean, Gabrielle en andere topzangeressen. Het eerste solo album van Katrina werd in de zomer van 2001 gereleased. 

De mensen kunnen Katrina imiteren, maar er is slechts één echte Katrina! Hoor haar muziek en ontmoet haar nu! 

Wilt u meer weten over Katrina, ex Katrina & The Waves?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Katrina, ex Katrina & The Waves is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Katrina, ex Katrina & The Waves.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Katrina, ex Katrina & The Waves ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Katrina, ex Katrina & The Waves zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Katrina, ex Katrina & The Waves

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens