Kapitein de Slimme Workshopshow

Wilt u Kapitein de Slimme Workshopshow boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kapitein de Slimme Workshopshow vindt u hier op deze pagina.

Kapitein De Slimme is de ”allerslimste” piratenkapitein die er maar is. Sociaal en vriendelijk als hij is, wil hij maar wat graag al zijn piratenkennis overbrengen aan wie het maar horen wil!

Als je piraat wil worden moet je natuurlijk heel veel weten van de piraterij: je moet kunnen slapen als een piraat, het piratenlied leren, je moet harstikke slim zijn, kunnen zwaard vechten, een schip kunnen enteren en ga zo maar door. Gelukkig treft de kapitein een zaal vol kinderen. Natuurlijk komt het onder leiding van de superslimme piratenkapitein allemaal goed, maar of het allemaal aan hem of aan de kinderen ligt… dat weet niemand!?!

Een geweldige, actieve en spectaculaire workshop show met veel spelletjes, liedjes, goochelen en ballonnen.  In het tweede deel (na de pauze), gaan alle piraten het geleerde in praktijk brengen als Kapitein De Slimme de geest van de Caribische piraat Aradhi treft. 

Ongeveer 400 jaar geleden vergin Arashi’s schip in de woeste zee, daar waar nu Nederland ligt. De allergrootse wens van Kapitein De Slimme is het vinden van de sleutel van de schatten van Arashi!

Ineens klinkt daar een geheimzinnige stem. 
Is dat de geest van Kapitein Arashi?
Gaat het dan eindelijk gebeuren?!
Staat Kapitein De Slimme nu toevallig op de plek waar al 400 jaar de sleutel van de Caribische schatten ligt

Als we de geheimzinnige stem mogen geloven wel. Zelfs nu Kapitein De Slimme er bovenop staat, weet hij het nog bijna te verprutsen. Gelukkig zijn de kinderen – het ”schorriemorrie” – bij Kapitein De Slimme om hem te helpen en al het geleerde in de workshop in praktijk te brengen. 

De show van Kapitein De Slimme is een geweldig kinderspektakel met het Kapitein de Slimmelied, splelletjes, ballonfiguren, goochelkunsten, muziek en ga zo maar door. 

Wilt u meer weten over Kapitein de Slimme Workshopshow?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kapitein de Slimme Workshopshow is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kapitein de Slimme Workshopshow.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kapitein de Slimme Workshopshow ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kapitein de Slimme Workshopshow zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Kapitein de Slimme Workshopshow

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens