Kap en Grime

Wilt u Kap en Grime boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kap en Grime vindt u hier op deze pagina.

Visagie is een vak. Een leuk vak, dat zult u merken als u de workshop Kap & Grime volgt. Hier leert u uzelf en anderen te voorzien van een prima make-up. Of u nu van een natuurlijke look houdt of gecharmeerd bent van een extravagante make-up. Zo ondervindt u de basisgeheimen van visagie en huidverzorging aan den lijve. Deze workshop is uit te breiden met hairstyling. Zo krijgt u een compleet kijkje in de keuken van professionele grime- en kapartiesten en wordt u er misschien zelf ook één!

Wilt u meer weten over Kap en Grime?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kap en Grime is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kap en Grime.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kap en Grime ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kap en Grime zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Kap en Grime

Gegevens van het optreden

Contactgegevens