Artiesten

Kaj van der Voort

Wilt u Kaj van der Voort boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kaj van der Voort vindt u hier op deze pagina.

Kaj van der Voort besloot in 2017, nadat hij uit de boyband B-Brave kwam, solo verder te gaan. De afgelopen jaren waren een zoektocht naar zijn eigen sound en die heeft hij inmiddels gevonden. Zijn nieuwe single heet Gevangen In Gedachten. Probeer daar maar eens stil bij te blijven zitten…

Gevangen In Gedachten heet zijn nieuwe single, een sexy, opzwepend nummer dat gaat over het verlangen naar een geliefde die je al een tijd niet hebt gezien. Het klinkt volwassener dan de muziek die hij maakte met zijn voormalige band B-Brave en zijn eerdere solowerk, maar is absoluut nog steeds ‘Kaj’.

Uit een muzikale familie komt Kaj ‘helemaal niet’, maar toch begon zijn muzikale carrière al vroeg. Op 9-jarige leeftijd kreeg zijn oom het, met een brutale brief aan haar management, voor elkaar dat Kaj op het podium van het Zaantheater mocht optreden met de Vlaamse zangeres Dana Winner. “Ik weet nog dat ik het podium afliep en zei: ‘Dit wil ik meer doen’”, zegt Kaj. Dus deed hij auditie voor Kinderen voor Kinderen en de musical Ciske de Rat en werd bij beide aangenomen. Op de middelbare school kwam het zingen, niet in de laatste plaats door die beruchte baard in de keel, op een iets lager pitje. Tot op zijn 16e de jongensband B-Brave op zijn pad kwam: samen met vier vrienden deed hij mee aan het programma X Factor. Ze behaalden de finale, wonnen niet, maar hadden wél de aandacht van een massa vooral vrouwelijke fans. Ze scoorden hits, maakten twee albums en sleepten meerdere awards in de wacht. Van die periode heeft hij veel geleerd, zegt Kaj achteraf. “Het is iets geks, als je elk weekend staat op te treden voor honderden fans, wordt aanbeden en applaus krijgt, maar de maandag daarop weer als ‘gewone jongen’ op school zit. Dat contrast was soms best heftig. B-Brave duurde van mijn 16e tot mijn twintigste; ik ben daar volwassen geworden. Heb leren omgaan met klappen en teleurstellingen, want dit kan een hard vak zijn. Wat ik vooral heb geleerd is dat je keihard moet werken, omdat niets je in je schoot geworpen wordt. Maar ook dat je nooit stil moet staan en altijd vooruit moet denken.”

Het succes bracht hem veel: niet alleen als zanger, maar ook als acteur, presentator en tv-persoonlijkheid. Zo kreeg hij rollen in de film Fashion Chicks en de serie Nieuwe Tijden, was kandidaat in programma’s als Dance Dance Dance (met Maan) en Boxing Stars, presenteerde video’s voor GOGO Jongerenreizen en een online format voor RTL Boulevard én speelde in de musical Mamma Mia!.

Over zijn dromen en ambities is Kaj heel duidelijk. “Op mijn dertigste wil ik Ziggo Dome uitverkopen”, lacht hij. “Dat zeg ik al twee jaar en het is mijn ultieme doel. Hopelijk ga ik met deze nieuwe muziek hits scoren, daarmee werk ik naar die droom toe. Ik heb inmiddels genoeg nummers om vier albums te vullen, maar voorlopig wil ik vooral singles uitbrengen. Nieuwe muziek blijven schrijven en het publiek veroveren met mijn nieuw gevonden muziekstijl. Hopelijk is dit wat mensen van me willen horen, ik blijf er in elk geval keihard voor werken!

Wilt u meer weten over Kaj van der Voort?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kaj van der Voort is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kaj van der Voort.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kaj van der Voort ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kaj van der Voort zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Kaj van der Voort

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens