Kaj Gorgels

Wilt u Kaj Gorgels boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kaj Gorgels vindt u hier op deze pagina.

Kaj Gorgels (8 september 1990) is een online personality, presentator en journalist.

Gorgels begon zijn carrière in 2012 op YouTube, waar hij bekendheid verwierf met zijn imitaties en sketches op zijn eigen kanaal Kaj’s Typetjes. Later begon Gorgels met het maken van vlogs over zijn eigen leven. Zijn kanaal heeft inmiddels de 100.000 volgers behaald.

Vervolgens verscheen Gorgels in 2015 als reporter voor het online Veronica-programma Bonobo’s en als presentator voor het YouTube-kanaal TotoNederland, dit deed hij tot 2017.Sinds april 2016 is Gorgels te zien als een van de vaste presentatoren van het YouTube-kanaal van RTL genaamd Concentrate. Hier presenteert hij verschillende series waaronder Judge me niet en Kuuroord Kaj & Kaj.

In 2017 maakt Gorgels zijn televisiedebuut: hij vormde samen met John Williams een presentatieduo voor het programma SOS: Mijn vakantie is een hel. Datzelfde jaar was Gorgels een van de deelnemers van het achttiende seizoen van het RTL 5-programma Expeditie Robinson, hij behaalde de finale. Gorgels was eenmalig samen met Monica Geuze te zien in het programma Een goed stel hersens. Later dat jaar was hij ook te zien in het programma Celebrity Stand-Up.

In het voorjaar van 2018 was Gorgels als presentator te zien in de Videoland programma’s De beste verleiders en I Love You Tattoo. Tevens was hij een van de deelnemers aan het RTL 4-programma Superstar Chef. In juni 2018 presenteerde Gorgels samen met Yolanthe Sneijder-Cabau het programma Temptation Island VIPS. In september 2018 was Gorgels te zien als social media coach op The Talent Academy van The Talent Project op RTL 4. In oktober 2018 won hij de Televizier Aanstormend Talent Award op het Gouden Televizier-Ring Gala 2018. In het najaar van 2018 vormde Gorgels een presentatieduo met Miljuschka Witzenhausen voor het RTL 4-programma Decembernieuws.

In januari 2019 werd bekend gemaakt dat Gorgels het programma Expeditie Robinson gaat presenteren en hiermee het presentatiestokje overneemt van Dennis Weening. Kaj Gorgels is te boeken als host, acteur, presentator en komt ook graag eens langs op jouw feest om de boel op te leuken!

Wilt u meer weten over Kaj Gorgels?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kaj Gorgels is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kaj Gorgels.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kaj Gorgels ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kaj Gorgels zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Kaj Gorgels

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens