Kabouter Plop

Wilt u Kabouter Plop boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kabouter Plop vindt u hier op deze pagina.

Kabouter Plop wordt vertolkt door Walter de Donder. Zijn televisiedebuut maakt hij in 1990 als Burgemeester in het VRT-programma Samson & Gert. Sinds juli 1997 speelt hij Kabouter Plop. Het bekende Ploplied is het lied waar alles mee begint! Niet alleen het Ploplied is succesvol. Ook de kabouterdans is waanzinnig populair bij jong en oud.

Wilt u meer weten over Kabouter Plop?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kabouter Plop is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kabouter Plop.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kabouter Plop ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kabouter Plop zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Kabouter Plop

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens