Artiesten, Entertainment

K3 Tribute, Alle Kleuren

Wilt u K3 Tribute, Alle Kleuren boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van K3 Tribute, Alle Kleuren vindt u hier op deze pagina.

Alle Kleuren is dé unieke 11-koppige K3 tributeband en laat een droom uitkomen van inmiddels ouder geworden fans. Een set met meer dan 40 hits in een spectaculaire festivalact. Deze liveband, met zangeressen (bekend van K2 zoekt K3) en 5 fantastische dansers, dompelt je compleet onder in een bak met glitter. Was jij al ooit zo verliefd op de herkenbare dansjes? Ga maar alvast oefenen, want door Alle Kleuren ben je binnen no-time weer jouw hart verloren in de discotheek. Een visueel verbluffend spektakel waarbij je gegarandeerd jouw grootste guilty pleasures gaat meebrullen. Ze hebben het publiek al weten te betoveren op gerenommeerde podia zoals de Gentse Feesten en onlangs Paaspop, waar ze de verrassing van het festival waren. De tent barstte uit zijn voegen en werd zelfs afgesloten vanwege de overweldigende opkomst.

Mis het niet, kom het beleven, kom maar snel naar hier!

Wilt u meer weten over K3 Tribute, Alle Kleuren?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over K3 Tribute, Alle Kleuren is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van K3 Tribute, Alle Kleuren.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over K3 Tribute, Alle Kleuren ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over K3 Tribute, Alle Kleuren zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Trio Remixx

SINATRA BY DOUGLAS & BOSCO

BEE GEES FOREVER

TOTALLY SPICE

Ticket To Yesterday

Aanvraagformulier K3 Tribute, Alle Kleuren

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens