Jutter en Kok

Wilt u Jutter en Kok boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jutter en Kok vindt u hier op deze pagina.

In april 2008 zijn Jutter (Edgar uit Emmen, oorspronkelijk strandjutter op Terschelling) en Kok (Gerard uit Gees, oorspronkelijk kok ter koopvaardij) begonnen met het produceren van een interactief kindermuziek programma.

Het openingslied vertelt het verhaal van de Jutter en de Kok, daarna speelt de voorstelling zich af op het strand, er gebeuren leuke dingen en er komen leuke gasten langs. Zo bakt de kok pannenkoeken (Elsje fiederelsje) en ziet de jutter aan de horizon een bootje varen (Schuitje varen theetje drinken). Jutter en Kok beleven van alles, er komt familie van de jutter langs (Tante uit Marokko) en de kok ziet een vreemde snuiter te paard (Cowboy Billie Boem).

Wilt u meer weten over Jutter en Kok?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jutter en Kok is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jutter en Kok.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jutter en Kok ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jutter en Kok zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Jutter en Kok

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens