JURK

Wilt u JURK boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van JURK vindt u hier op deze pagina.

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven vormen samen het veelzijdige duo JURK! Het tweetal begon in 2001 met een cabaret act, maar sinds 2010 kan ook de Nederlandse muziekwereld niet meer om JURK! heen. Een optreden van JURK! is er één vol dialogen, poëzie, humor en muziek. Natuurlijk komen de nummers van de succesvolle albums voorbij, maar de muziek wordt afgewisseld met verhalen en humorvolle sketches waarmee JURK! ooit bekend is geworden.

Met deze succesformule hebben Dennis en Jeroen al meerdere theatertours uitverkocht. De albums ‘Avondjurk’ en ‘Glitterjurk’ werden allebei met veel enthousiasme ontvangen door het Nederlandse publiek, het debuutalbum heeft zelfs een gouden status verkregen. Met de bijbehorende tours heeft JURK! theaters door heel Nederland aangedaan.Typerend voor een optreden van JURK! is dat dit duo als geen ander weet hoe het een lach met een traan moet afwisselen.

De roots van deze twee creatieve duizendpoten liggen nog altijd bij komedie. In 2015 keerde het populaire programma Draadstaal terug bij de AVROTROS. Dit was een moment waar veel fans van JURK! reikhalzend naar uitgekeken hebben. Bij een optreden van de rasechte komedianten mag de komische noot natuurlijk niet ontbreken. Muziek blijft echter de andere passie van JURK!

Wilt u meer weten over JURK?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over JURK is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van JURK.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over JURK ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over JURK zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier JURK

Gegevens van het optreden

Contactgegevens