Julius Jaspers

Wilt u Julius Jaspers boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Julius Jaspers vindt u hier op deze pagina.

Van kinds af aan is hij al bezig met eten. Op de middelbare school kluste hij ook al bij met koken, cateringetje hier, keukentje daar, met als voorlopige top zijn ‘eigen’ restaurantje in Frankrijk, waar hij de dag na zijn eindexamen naar toe vertrok. Na terugkomst wist hij wat hij wilde, doorgaan!!.

Na ruim 10 jaar kokkerellen, winkels, catering, restaurant, beurzen, heeft hij zich 20 jaar volledig op Studio Bazar gestort, de hardware zeg maar, maar omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan heeft hij in de in de afgelopen 12 jaar 10 (!) kookboeken geschreven en 370 afleveringen van Topchef en Masterchef gepresenteerd. 

Over dat bloed gesproken, in 2014 & 2016 heeft hij samen met zijn vriend Bert van der Lede 2 restaurants geopend (Julius bar&grill en Aziatisch streetfood-restaurant Happy happy joyjoy), en een 3de is in de maak!

Wilt u meer weten over Julius Jaspers?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Julius Jaspers is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Julius Jaspers.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Julius Jaspers ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Julius Jaspers zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Rudolph van Veen

Herman den Blijker

Angelique Schmeinck

Aanvraagformulier Julius Jaspers

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens