Julian en het grote pepernotenfeest

Wilt u Julian en het grote pepernotenfeest boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Julian en het grote pepernotenfeest vindt u hier op deze pagina.

Ieder jaar gaat Julian in november en december op pad. Julian komt bij jullie kijken of alles klaar is voor het Sinterklaasfeest. Hoe zit het met de kennis van de kinderen; kennen ze alle liedjes wel? Is het mooi versierd? En het cadeau, we kunnen niet met lege handen aan komen. In Julian’s keuken kunnen we voor Sint een magische verrassing tevoorschijn toveren. Het pepernotenfeest met Julian is een interactieve show voor jong en iets ouder.

Met magie, muziek en dans is 45 minuten top entertainment gegarandeerd!

Wilt u meer weten over Julian en het grote pepernotenfeest?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Julian en het grote pepernotenfeest is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Julian en het grote pepernotenfeest.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Julian en het grote pepernotenfeest ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Julian en het grote pepernotenfeest zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Julian en het grote pepernotenfeest

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens