Artiesten

Julia Zahra

Wilt u Julia Zahra boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Julia Zahra vindt u hier op deze pagina.

Julia Zahra werd bekend door haar deelnamen aan The Voice of Holland. Ze won The Voice op 18 jarige leeftijd. Dat maakte haar de jongste winnares van The Voice. Snel daarna kwam haar eerste album uit die op nummer een in de Itunes charts kwam. Een jaar later won ze het programma De Beste Zangers van Nederland. Hier zong ze Just an Illusion, die eindigde hoog in de iTunes charts in 2015. Meer dan een jaar later werd het nummer opgepikt in Fiji, waar het nog steeds een top tien lied is, en uiteindelijk ook rond de Stille Oceaan, Australië en Nieuw-Zeeland. Je Hoort het liedje ook op de radio in LA, San Francisco en zelfs Canada. Julia toerde rond de Stille Oceaan voor 2 maanden. Hier speelde ze onder andere op de Vodafone Arena in Fiji en een uitverkocht Club Royals in Auckland, NZ.

In januari 2018 bracht ze haar EP ‘Something New’ uit. Die een rauw en akoestische interpretatie van haar liedjes is. Geproduceerd door Niels Zuiderhoek en Simon Gitsels.

Ze kondigde haar clubtour in Nederland aan. Die in maart 2019 is, De remedie Tour. Hier zong ze haar meest recent uitgebrachte liedjes maar ook unreleased songs.

YouTube video

Wilt u meer weten over Julia Zahra?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Julia Zahra is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Julia Zahra.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Julia Zahra ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Julia Zahra zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Iris Kroes

Sharon Doorson

Caro Emerald

We Want ABBA

Leona Philippo

Aanvraagformulier Julia Zahra

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens