Artiesten

Julia van Helvoirt

Wilt u Julia van Helvoirt boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Julia van Helvoirt vindt u hier op deze pagina.

Julia van Helvoirt is na het winnen van Idols in 2017 bloedgemotiveerd om door te breken in de muziekindustrie als Nederlandstalige volkszangeres. Hoewel ze tot kort daarvoor nog werkzaam was als grondstewardess, weet ze zeker dat ze voor haar muzikale carrière wil gaan.

De blondine heeft nooit ergens spijt van en viert het leven met haar vriendinnen. Haar motto is “Gewoon doen” en met deze instelling gaat ze ook haar muziekcarrière aan. Er is één ding dat ze zeker weet: “ik ben een volkszangeres in hart en nieren”. De droom van Julia is om met haar eigen Nederlandstalige volksmuziek ieder podia in Nederland te veroveren!

YouTube video

Wilt u meer weten over Julia van Helvoirt?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Julia van Helvoirt is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Julia van Helvoirt.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Julia van Helvoirt ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Julia van Helvoirt zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Elize

Julie Huard

Dana Winner

Anita Meijer

Maggy meets Marilyn

Aanvraagformulier Julia van Helvoirt

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens