José Hoebee

Wilt u José Hoebee boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van José Hoebee vindt u hier op deze pagina.

De carrière van José van de Wijdeven begon in het trio Young Edition dat ze samen met haar zussen Marijke en Yvonne vormde. Voor de enige single van de groep werd de naam gewijzigd naar Elongi. Hoebee vormde samen met Marga Scheide en Patty Brard de meidengroep Luv’, die eind jaren 70, begin jaren 80 enkele grote hits scoorde. Niet lang na het vertrek van Patty Brard viel Luv’ uit elkaar en begon José aan een solocarrière.

Haar eerste solohit I will follow him, onder de naam José, werd meteen een nummer-1 hit in de top 40. In de Nationale Hitparade kwam het op nummer 2. Niet veel later scoorde ze een tweede solohit met Secret love. In 1993 stopte Hoebee met haar carrière. Tien jaar later begon ze met een comeback, maar tot nieuwe singles en albums heeft dat nog niet geleid. Wel kwam er in mei 2009 een duet met Anny Schilder, getiteld Be My Baby.

In 2006 was er een reünie van de dames van Luv’. In een realitysoap werden ze gevolgd in de aanloop naar hun optreden tijdens het concert van De Toppers eind mei 2006 in de Amsterdam ArenA. De band zou in 2006 weer stoppen, maar wegens succes werd besloten de optredens door te laten gaan.

Wilt u meer weten over José Hoebee?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over José Hoebee is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van José Hoebee.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over José Hoebee ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over José Hoebee zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier José Hoebee

Gegevens van het optreden

Contactgegevens