Uitvaart

Joris Schuurmans Woorddienstbegeleider

Wilt u Joris Schuurmans Woorddienstbegeleider boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Joris Schuurmans Woorddienstbegeleider vindt u hier op deze pagina.

Wanneer je te maken krijgt met een overlijden komt er veel op je af. Er moet veel geregeld worden waaronder een afscheidsdienst. Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is dat deze passend wordt ingevuld. Keuzes maken en teksten schrijven kunnen tijdens het rouwproces erg lastig zijn. Als woorddienstbegeleider kan ik je daarbij helpen en neem ik zoveel mogelijk voor je uit handen.

Waaruit bestaan mijn diensten: 

  • Een persoonlijk en uitgebreid voorgesprek 
  • Het schrijven van een levensverhaal 
  • Invulling geven aan het gedachtenisprentje 
  • Het maken van een helder draaiboek 
  • Meedenken met het uitzoeken van de muziek 
  • Meehelpen of maken van de complete fotopresentatie
  • Aanleveren en testen van de muziek en foto’s bij het crematorium 
  • Coachen en begeleiden van eventuele sprekers uit de familie 
  • Het spreken van de uitvaartdienst 

Wilt u meer weten over Joris Schuurmans Woorddienstbegeleider?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Joris Schuurmans Woorddienstbegeleider is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Joris Schuurmans Woorddienstbegeleider.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Joris Schuurmans Woorddienstbegeleider ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Joris Schuurmans Woorddienstbegeleider zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Joris Schuurmans Woorddienstbegeleider

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens