Artiesten

Jordy van den Boer

Wilt u Jordy van den Boer boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jordy van den Boer vindt u hier op deze pagina.

Jordy van den Boer is een jong veelbelovend talent uit Brabant die met zijn stem en uitstraling bij jong en oud een glimlach op het gezicht tovert.

Door zijn enthousiasme in combinatie met zijn eerdere opgeande ervaring als DJ speelt hij tijdens zijn optreden makkelijk en graag in op het publiek. Hierdoor maakt Jordy van ieder optreden één groot feest waarbij hij in een lekker snel tempo bekende Nederlandstalige hits afwisselt met eigen nummers die opvallend moeiteloos mee kunnen in die gezellige gemoedelijke sfeer. Enthousiast, sympathiek, feest: Jordy van den Boer Live zien optreden is gegarandeerd genieten. 

YouTube video

Wilt u meer weten over Jordy van den Boer?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jordy van den Boer is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jordy van den Boer.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jordy van den Boer ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jordy van den Boer zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Robbie Williams imitator

Lamme Frans

Bart Peeters

Flamman & Abraxas

Wolter Kroes

Aanvraagformulier Jordy van den Boer

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens