Jongleur Piet Nigel

Wilt u Jongleur Piet Nigel boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jongleur Piet Nigel vindt u hier op deze pagina.

Deze Piet Nigel is een jonge, frisse en spontane artiest. Elk jaar treedt hij voor Sinterklaas meer dan 150 keer op, zowel in Nederland als in het buitenland. Inmiddels heeft hij al in 15 landen zijn kunsten mogen vertonen. Door al deze ervaring bent u verzekerd van een topshow op ieder Sinterklaas event!

Deze Piet heeft een passie om op te treden. Het optreden met een pakkende jongleer act is waar Nigel zich het meest thuis voelt. Zijn act is flitsend en bevat heel veel enthousiasme. In deze act jongleert hij afwisselend met ballen, kegels of ringen. Zijn podium act komt het best tot zijn recht in een Sinterklaas show-setting. 

Naast zijn hoge jongleer kwaliteit en skills is Piet Nigel ook een echte showman. Voor grote Sintgala’s en show-producties heeft hij een nieuwe act gecreëerd die hier perfect in past. Een spectaculaire voetbal jongleer-act waarin het showelement goed verwerkt is. 

Wilt u meer weten over Jongleur Piet Nigel?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jongleur Piet Nigel is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jongleur Piet Nigel.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jongleur Piet Nigel ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jongleur Piet Nigel zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Jongleur Piet Nigel

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens