Artiesten, Entertainment

John Tana

Wilt u John Tana boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van John Tana vindt u hier op deze pagina.

John Tana groeide op in een beruchte buurt in het noordelijke deel van Marseille. Op jonge leeftijd raakte hij verstrikt in de criminaliteit, maar besloot jaren later zijn leven een andere wending te geven. John Tana begon zijn muziekcarrière in 1989 in Maastricht. Zijn eerste nummers, geïnspireerd door Franse muziek, werden meteen grote successen. De muziek van John Tana weerspiegelt zijn gevoelens en raakt diep. In zijn liedjes neemt John je mee naar zijn emotionele, maar gevaarlijke verleden.

Wilt u meer weten over John Tana?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over John Tana is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van John Tana.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over John Tana ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over John Tana zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Beppie Kraft

Rowwen Heze

Aanvraagformulier John Tana

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens