Johan Cruijff imitator

Wilt u Johan Cruijff imitator boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Johan Cruijff imitator vindt u hier op deze pagina.

Vanaf 1998  is Ray al tekstschrijver voor radio/tv. Hij schrijft voor de TROS ‘Dit Was Het Nieuws’ en voor Edwin Evers ‘Evers Staat Op’ Radio 538. In dat best beluisterde radio ochtendprogramma van Nederland schrijft Ray satirische teksten voor Edwin Evers. Tevens speelt hij in dat programma de Johan Cruijff imitatie (de enige imitatie die Edwin niet zélf doet).

Vanwege zijn landelijk bekende Johan Cruijff imitatie, wordt Ray veel gevraagd door bedrijven en personen. ‘El Salvador’ belt dan in, samen met Frank de Boer, tijdens een vergadering, congres of personeelsfeest. Dan krijgt de directie of het personeel ‘goede adviezen’ van de Maestro himself. Die onuitvoerbare tips en de ‘intelligentie’ van Frank de Boer, leiden tot grote hilariteit in de zaal.

De Johan Cruijff imitator heeft o.a. Gewerkt voor de NOS, Belastingdienst, NOC-NSF, Makro, Ivo Niehe, Frank Wentink, Hennie Huisman, Holland Casino, SBS6, Kopspijkers, Albert Heijn, Deloitte, FC Volendam, Het Ambassadeursnetwerk, Pernod Ricard Nederland, Harrie Goesten groothandel in groente en fruit, etc. etc.

Wilt u meer weten over Johan Cruijff imitator?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Johan Cruijff imitator is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Johan Cruijff imitator.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Johan Cruijff imitator ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Johan Cruijff imitator zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Johan Cruijff imitator

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens