Artiesten

Joeri Plaizier

Wilt u Joeri Plaizier boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Joeri Plaizier vindt u hier op deze pagina.

Al enige jaren is Joeri een graag gezien zanger/entertainer op diverse evenementen en feesten. Met jeugdig elan en zijn moderne repertoire is hij dan ook zeer populair bij de jongeren en studenten. Hij deed zijn eerste ervaringen op in onder meer Cafe Bolle Jan en De Bastille in Amsterdam.

Dit jaar is Joeri weer te vinden op onder anderen Dutch Valley, Tros Muziek Café en Breda in Concert. Joeri sloeg met zijn single “Paradijsje” een nieuwe weg in. De passende opvolger ‘Extase’ sluit zeker aan bij de sfeer van Paradijsje. Ook Dansen In Het Donker is een fijne single geworden. Zijn nieuwste single Wat Ik Voel is een echte Joeri plaat geworden. Hij beschikt inmiddels over een duidelijk herkenbaar repertoire.

YouTube video

Wilt u meer weten over Joeri Plaizier?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Joeri Plaizier is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Joeri Plaizier.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Joeri Plaizier ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Joeri Plaizier zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Baas B

Henk Poort

Tim Douwsma

Jeroen van Zelst

Henk Damen

Aanvraagformulier Joeri Plaizier

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens