Artiesten

Joël Borelli

Wilt u Joël Borelli boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Joël Borelli vindt u hier op deze pagina.

Joel Borelli werd geboren op 22 juni 1980 in Eindhoven. Zijn vader en moeder zijn bijzonder muzikaal. De oude piano van opa staat midden in de woonkamer en iedere dag wordt er even op gespeeld. Joel staat als klein ventje te dansen in zijn box. Muziek is er met de paplepel ingegoten. Het duurt niet lang voordat kleine Joel achter de piano plaats neemt. Mama leert hem de eerste akkoorden en binnen no time leert hij zichzelf het spelen aan.

Als jongen van 12 krijgt hij pianoles maar al gauw is het duidelijk dat Joel vanuit zijn hart speelt. Noten spelen lukt hem niet, tot de dag van vandaag leest Joel nog steeds geen noot.

Als 20-jarige knul gaat Joel de kroegen af om daar achter de piano plaats te nemen en zo naast zijn studie sportmarketing wat geld bij te verdienen. Al snel krijgt de Scheveningse succes formatie Crazy Piano’s hem in het vizier. Hier leert Joel het vak van het entertainen en bouwt hij een gigantisch repertoire op. Joel speelt inmiddels overal en groeit uit tot een van de gezichten van Crazy Piano’s.

10 jaar geleden werd Joel ontdekt door manager Wim Franke. Wim bracht hem op korte termijn naar een ongekend hoog level. Optredens volgen elkaar in hoog tempo op en de Joel Borelli show is een feit. Anno 2018 is Joel de meest gevraagde pianist van Nederland met meer dan 180 shows per jaar in binnen en buitenland.

YouTube video

Wilt u meer weten over Joël Borelli?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Joël Borelli is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Joël Borelli.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Joël Borelli ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Joël Borelli zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Willem Hendrikse

Helemaal Hollands

Thijs Pot

Wulf

Jim Bakkum

Aanvraagformulier Joël Borelli

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens