Muziek, Shows

JOE Party

Wilt u JOE Party boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van JOE Party vindt u hier op deze pagina.

Beleef geweldige momenten en fantastische muziek met de JOE Party: een avond lang meezingen met je favoriete nummers en verrassende muziek uit de jaren 70, 80 en 90! Dansen is een must, want stilstaan is geen optie! De dj’s van de JOE Party draaien vier uur lang de beste hits aan elkaar, gaan in interactie met het publiek en delen unieke JOE-goodies uit voor een extra glimlach!

De JOE Party staat garant voor 100% meezing- en dansplezier. Een uniek en volwassen concept met muziek uit de grootste genres van de jaren zeventig, tachtig en negentig; van disco tot dance, van pop tot rock en van hiphop tot R&B!

De JOE Party is een avondvullend spektakel met twee ervaren dj’s van JOE. We komen naar je toe met de beste geluidsinstallatie, een spectaculaire lichtshow en een led-decor dat elke ruimte transformeert tot een dansvloer.

De JOE Party – een onvergetelijk feest!

Wilt u meer weten over JOE Party?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over JOE Party is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van JOE Party.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over JOE Party ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over JOE Party zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Q-Music Het foute uur

Q-music present the party

538 DJ’s on tour

Aanvraagformulier JOE Party

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens