Entertainment, Overig Entertainment

Jochen Otten

Wilt u Jochen Otten boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jochen Otten vindt u hier op deze pagina.

Sinds 2010 is Jochen Otten vaste bespeler van Toomler, het stand-up podium onder het Hilton in Amsterdam waar de top van de Nederlandse stand-up zich verenigt. Daar zal hij in de aanloop naar zijn avondvullend programma wekelijks te zien zijn. Jochen tourt ook mee in de Comedytrain die door het hele land reist naar poppodia en theaters. Jochen heeft al verschillende cabaretprogramma’s afgeleverd als Jochen Otten on Ice, Overwegend Droog en Troosten. Verder is Otten ook bezig met radio of televisie. Hij is bekend geworden van het sketch-programma Sluipschutter waarin hij al enkele seizoenen grappige sketches maakt. 

Wilt u meer weten over Jochen Otten?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jochen Otten is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jochen Otten.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jochen Otten ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jochen Otten zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Jochen Otten

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens