Artiesten, Entertainment

Jimmy van Zetel

Wilt u Jimmy van Zetel boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jimmy van Zetel vindt u hier op deze pagina.

De 30-jarige Jimmy van Zeelst, beter bekend als artiest Jimmy van Zetel, had altijd al de droom om zanger te worden, maar hij zette de stap nooit. “Nou, ik zong wel eens op een feestje of bij de voetbalclub, maar een eigen nummer had ik niet”, zegt hij.

Toen hij afgelopen zomer op vakantie was in Ibiza zong hij een paar nummertjes in de kroeg. Zijn vriend Nick vond dat Jimmy meer met zijn talent moest doen. En dus besloot Jimmy na de vakantie in het geheim een nummer te maken. “Ik vind het fantastisch om mensen te verrassen en entertainen”, legt hij uit. “Nu was het perfecte moment.”

YouTube video

Wilt u meer weten over Jimmy van Zetel?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jimmy van Zetel is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jimmy van Zetel.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jimmy van Zetel ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jimmy van Zetel zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Ben Cramer

Stef Ekkel

CB Milton

Johan Faber

Immer Hansi

Aanvraagformulier Jimmy van Zetel

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens