Artiesten, Entertainment

Jill Helena

Wilt u Jill Helena boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jill Helena vindt u hier op deze pagina.

Jill Helena is al jaren een graag geziene gast op de Nederlandse en internationale podia. Met haar imponerende stemgeluid, mooie verschijning en veelzijdige repertoire weet zij ieder optreden tot een groot succes te maken. Van swingende disco, Nederlandstalig urban tot tranentrekkende powerballads.

Jill werd in Nederland bekend dankzij haar deelname aan verschillende TV talentenshows waaronder The Winner is  en The Voice of Holland. Ze behaalde in 2013 de finale en kreeg een nummer 1 hit met het nummer ‘Als alle lichten zijn gedoofd’. 

Een jaar later zong Jill samen met Jaap Reesema de leader in van de populairste dagelijkse Nederlandse soap ‘GTST’. Ook nam Jill een duet ‘In m’n armen’ op met Thomas Berge. 

Na een aantal jaren schrijven en werken in het buitenland besloot Jill twee jaar geleden mee te doen aan het succesvolle RTL  programma  ‘All Together Now’ en blies de 100-koppige jury omver met haar uitvoering van de Celine Dion versie van ‘All by myself’. De winst legde haar geen windeieren en ze bracht in eigen beheer in 2020 de single ‘I wanna know what love is’ uit, een dance versie van de jaren 80 hit van Foreigner. 

Het jaar 2022 staat voor mooie nieuwe plannen voor Jill. Ze begon het jaar al goed met haar optreden in het zangprogramma ‘Better Than Ever’, wekelijks bekeken door meer dan 1 miljoen mensen op RTL 4. Ze vertelde haar verhaal en zong een eigen versie van de Queen-song ‘The show must go on’. Ze kreeg een staande ovatie en wist wederom menigeen tot tranen te roeren. Het nummer is inmiddels ook verschenen op alle streaming platforms waaronder Spotify.

In het nieuwe jaar 2023 zal er nieuwe muziek verschijnen van Jill en zal zij opnieuw te zien zijn in een spraakmakend nieuw muziekprogramma Avastars. Vanaf 24 februari op SBS6. 

YouTube video

Wilt u meer weten over Jill Helena?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jill Helena is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jill Helena.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jill Helena ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jill Helena zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Mieke

Maribelle

Marga Bult

Isabelle A

Isabel Provoost

Aanvraagformulier Jill Helena

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens