Artiesten

Jettie Pallettie

Wilt u Jettie Pallettie boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jettie Pallettie vindt u hier op deze pagina.

Op 31 december 1970 is Jettie geboren. Op Sicilië wist iedereen direct dat Pepone z’n dochter niet het bloed had van de Calzone familie. Neen, Jettie had 100 % Noors bloed in haar aderen stromen en dat was dan ook wel te merken aan de levenslust die Jettie al ten toon spreidde als klein meisje. In de wieg liet zij al horen dat ze beschikte over een dijk van een stem en bovenal HEEL veel acteertalent.

Pepone Pallettie en zijn Hanna waagden in de jaren 90 de grote stap en emigreerden naar Nederland. Pappa Pepone werd messenslijper , Hanna ging werken bij de Pizza Hut en JETTIE begon te zingen op feestjes en partijtjes. Inmiddels is deze hobby uit de hand gelopen en heeft Jettie de stoute schoenen aangedaan en is sinds begin 2008 al meerdere keren naar de studio van DJ Goldfinger getogen om daar onder zijn productionele begeleiding de mooiste krakers op te gaan nemen.

Het was dan ook een logische stap om met DJ Goldfinger de studio in te duiken en het professioneel aan te gaan pakken. Maart 2008  werd haar eerste single  “ Ik zit in een cafeetje “   gereleased en dat nummer werd binnen no time een KROEGHIT van jewelste en is nog lang niet uitgeraasd!
Hierna volgde de ene hit na de andere zoals ; Hey Knull, Geef mij R 2, Daar word ik vrolijk van, Koekoek en Feest in de Tent. Een album kon uiteraard niet uitblijven en “Tutti Spagghettie”  werd een bonte mix van de leukste feestnummers van mevrouw Pallettie.

Het publiek heeft haar in de armen gesloten en inmiddels dendert haar polonaisetrein door.
Jettie Pallettie is zowel in Nederland als België uitgegroeid tot de “Koningin van de Kroegen” en “Feestorkaan van iedere Feesttent”. Van Ameland tot Maastricht, via Den Helder en Blankenberge, over Antwerpen terug naar Brabant, overal gaat men compleet uit de bol met Jettie Pallettie, want met Jettie is het altijd “Feest in de Tent” ! 

Jettie Pallettie verzorgt Entertainment en Feest zoals er nog nooit is geweest !

YouTube video

Wilt u meer weten over Jettie Pallettie?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jettie Pallettie is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jettie Pallettie.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jettie Pallettie ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jettie Pallettie zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Belinda Kinnaer

Barbara Dex

Sabien Tiels

Female Fusion

Pearl Jozefzoon

Aanvraagformulier Jettie Pallettie

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens