Artiesten

Jeroen van der Boom

Wilt u Jeroen van der Boom boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jeroen van der Boom vindt u hier op deze pagina.

Niemand kon de afgelopen tien jaar om Jeroen van der Boom (1972) heen. Hoewel hij altijd bekend heeft gestaan als een groot talent en zijn hand niet omdraaide voor een New Jazz album, presentatieklussen, imitaties of optredens als allround entertainer valt met het verschijnen van zijn hit Jij Bent Zo in 2007 alle puzzelstukjes op de juiste plaats.

Met zijn platina status bekroonde album Jij Bent Zo zet Jeroen zichzelf definitief op de kaart als veelzijdig talent. Van der Boom speelt binnen een jaar tweemaal een bomvolle Heineken Music Hall volledig plat en staat vier keer in het voorprogramma van Lionel Richie in het Gelredome. Op het moment dat hij aan nieuw materiaal denkt, vragen de Toppers eind 2008 of hij Gerard Joling wil vervangen. Voor de ArenA concerten. Sindsdien is Jeroen niet meer bij de Toppers weg te denken en staat hij, met René Froger, Jan Smit en Gerard Joling, tijdens de jubileumeditie in 2019, weer in de Johan Cruijff ArenA. Ook met Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome Amsterdam is Jeroen onlosmakelijk verbonden. Als muzikaal leider, presentator en zanger. In 2019 doet hij dit voor de zevende keer en begeleidt hij tijdens dit Nederlands grootste kroegfeest weer veel collega’s op de piano. En staat hij natuurlijk met Roxeanne en André Hazes op het podium.

Veelzijdig als Jeroen is, richt hij zich in 2010 op zijn televisiecarrière. Hij wordt coach in het RTL4 programma The Voice Of Holland en een jaar later stapt Jeroen over naar SBS6 waar hij programma’s als Lotto Weekend Miljonairs, Wedden Dat Ik Het Kan en Wat Schat Je presenteert. Zijn passie voor muziek weet Jeroen uitstekend te combineren met zijn voorliefde voor televisie. Succesvolle shows als Bloed, Zweet en Tranen, De beste liedjes van, Holland Zingt en Muziekherinneringen brengen al zijn talenten samen.
Ook in 2018 blijft Jeroen zichzelf op muzikaal vlak vernieuwen en brengt de single Jij uit. Hiervan is de muziek onder andere gemaakt door Jeroen Rombouts en Joost Jellema, die eerder een Edison heeft gewonnen voor het debuutalbum van Kenny B. Jeroen gaat zelf met zijn eigen band en producer Edwin van Hoevelaak de studio in en nemen de single Deze is voor jou op. Deze single staat al weken in de top 10 van ITunes en wordt volop gestreamd. Op verzoek van diverse radiostations heeft Jeroen ook een speciale Kerstversie opgenomen. In 2019 brengt Jeroen natuurlijk weer veel nieuwe muziek uit, is hij met veel verschillende televisieprogramma’s op SBS6 te zien en staat hij in april vier keer in een uiterkochte Ziggo Dome met Holland Zingt Hazes en op 31 mei en 1 juni met de jubileumeditie van Toppers in Concert in de Johan Cruijff ArenA.

Jeroen van der Boom is te boeken als tape act of met live band.

Wilt u meer weten over Jeroen van der Boom?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jeroen van der Boom is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jeroen van der Boom.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jeroen van der Boom ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jeroen van der Boom zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Jan Smit

Gerard Joling

Monique Smit

3 J’s

Aanvraagformulier Jeroen van der Boom

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens