Artiesten, Festival, Muziek, Shows

Jeremy’s Foute Feestje

Wilt u Jeremy’s Foute Feestje boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jeremy’s Foute Feestje vindt u hier op deze pagina.

Jeremy Hazeleger is geboren op 22 september 1995

In 2007 stond Jeremy als 11-jarig jongetje te stralen in de musical Ciske de Rat van Stage Entertainment. Al snel volgde de volgende musical genaamd Les Misérables, op dat moment besefte hij dat het entertainen in zijn bloed zat.

Vanaf 2017 was Jeremy te zien op de Nederlandse televisie. Hij deed mee aan het programma ‘The Voice of Holland’. Daarna kon je hem tot de halve finale bewonderen in ‘Topper Gezocht’. Als klap op de vuurpijl stond hij ook nog te stralen in ‘All Together Now’.

Op 5 oktober 2019 stond hij in zijn eigen geproduceerde theaterconcert ‘One Night Only’ Onder leiding van de M&M-Band nam hij de uitverkochte zaal mee op een muzikale reis door zijn leven. Met speciale gast artiesten zoals Ingrid Simons en Sophia Wezer.

Jeremy verzorgde een aantal gastoptredens bij o.a. Karin Bloemen en de Nederpop Allstars.

Ook kun je Jeremy vaak in de studio vinden, sinds 2021 verzorgt hij backing vocals voor zichzelf maar ook voor andere artiesten.

Vanaf 2022 wordt er een compleet nieuw concept neergezet rondom Jeremy Hazeleger. De meest swingende fuif-nummers uit de 80’s, 90’s, en 00’s komen tot leven tijdens Jeremy’s Foute Feestje Live on Stage!

YouTube video

Wilt u meer weten over Jeremy’s Foute Feestje?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jeremy’s Foute Feestje is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jeremy’s Foute Feestje.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jeremy’s Foute Feestje ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jeremy’s Foute Feestje zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Jeremy Hazeleger

Disco diva’s

Harold Verwoert

Stars on Stage dinnershow

Aanvraagformulier Jeremy’s Foute Feestje

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens