Artiesten

Jennifer Ewbank

Wilt u Jennifer Ewbank boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jennifer Ewbank vindt u hier op deze pagina.

Jennifer Ewbank. Singer-songwriter, zangeres en pianiste in hart en nieren met een onbegrensde passie voor muziek. Momenteel staat zij op de planken in Nederland, Japan en België. Ook op uw event mag zij natuurlijk niet ontbreken. Van grote feestzalen, openbare poppodia en bedrijfsfeesten tot intieme settingen als huwelijken en huiskamerconcerten; zij promoveert uw event tot een onvergetelijke herinnering. Opgegroeid als dochter van een Britse muzikant, is de zangeres beïnvloed door countrymuziek – iconische nummers van The Eagles en Dolly Parton. Jennifer zingt overigens niet alleen vanaf jonge leeftijd, ze schrijft en componeert ook al jaren haar eigen muziek.

In haar carrière heeft Jennifer niet stilgezeten. Zo bracht zij haar album “Londen Tree” uit, waarop naast een serie aantrekkelijke covers ook eigen materiaal te beluisteren is. Een cd waarin haar veelzijdigheid als artieste tot uiting komt. Van delicate liedjes als “Line in a song” en “Imagine” tot meer upbeat nummers als “Stars” en “5 More minutes”. De blondine schakelt zonder veel moeite van gevoelige ballad naar swingende uptempo popmuziek

Daarnaast heeft zij meegewerkt aan de internationale productie van de spectaculaire arenashow “Peter Pan, The Neverending Story ” waarin zij in de rol van Tinkerbell, zingend door de Ziggo Dome, Vorst National te Brussel en het Ahoy in Rotterdam vloog, zong zij voor een oranje massa voor onze eigen koning Willem Alexander, tourde zij door Japan en bezocht zij een groot aantal theaters in zowel Nederland als Belgie aan de zijde van niemand minder dan Belle Perez.

En natuurlijk niet te vergeten; de vele optredens die zij heeft verzorgd op diverse evenementen zoals diners, gala’s en trouwerijen.

Wilt u meer weten over Jennifer Ewbank?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jennifer Ewbank is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jennifer Ewbank.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jennifer Ewbank ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jennifer Ewbank zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Kim-Lian van der Meij

Bonnie st. Claire

Davina Michelle

Renee Kouwenhoven

Beppie Kraft

Aanvraagformulier Jennifer Ewbank

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens