Artiesten

Jelle B

Wilt u Jelle B boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jelle B vindt u hier op deze pagina.

Jelle B treedt al jarenlang met veel succes op in Nederland en ver daarbuiten. Met zo’n 200 optredens per jaar kunnen we stellen dat hij het fantastisch goed doet. Oorspronkelijk afkomstig uit het Friese Dokkum heeft hij ondertussen al vele harten van mensen uit het hele land veroverd.

Niet alleen mateloos populair bij de studenten en verenigingen, maar ook een graag geziene gast op bedrijfsfeesten, op dorpsfeesten en in de kroegen.

Het begon allemaal met een mislukte baan als kok op Ameland, vanuit de keuken belandde hij als 16 jarig jongetje al snel op het terras met gitaar, en sindsdien heeft Jelle niets anders meer gedaan dan muziek maken. Jelle speelde op grote festivals, trad op voor de militairen in Afghanistan, speelde in Chicago en reisde vorig jaar met o.a. Mark Rutte naar India in Mumbai te spelen voor duizenden Indiërs.

Daarnaast is hij druk bezig met een carrière op platengebied. Zijn liedjes, “De Pionier”, “Annabella” en “Simpel” stonden hoog in de diverse hitlijsten genoteerd en werden veel gedraaid op de diverse nationale zenders. Met het duet “Mij Ben Je Nu Kwijt” behaalde hij de 7de plaats in de iTunes lijst.

Jelle is, en blijft een ras – artiest. Overal waar hij het podium betreedt ontstaat meteen een geweldige ambiance en hij weet hier als geen ander, met slechts zijn stem en een gitaar, op in te spelen. 

Wilt u meer weten over Jelle B?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jelle B is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jelle B.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jelle B ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jelle B zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Jelle B

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens