Artiesten

Jeffrey Heesen

Wilt u Jeffrey Heesen boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jeffrey Heesen vindt u hier op deze pagina.

De uit het Brabantse Oss afkomstige Jeffrey Heesen maakt een verpletterende indruk als finalist van de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen 2015 op SBS6. Zijn performance en uitstraling worden door de juryteams bejubeld en duidelijk is dat Nederland een topartiest rijker is. Al op 5-jarige leeftijd weet Jeffrey hoe de accordeon werkt en doet hij mee aan diverse talentenjachten. In 2004 verschijnt zijn debuutsingle Hey Lieve Meid.

Na zijn deelname aan BZT kan hij volop gaan schrijven en componeren. De door hemzelf geschreven zomersingle Mag Ik De Zon Laten Schijnen laat al duidelijk zien welke kant Jeffrey uit wil met zijn muziek. Ook de opvolger De Wereld Is Van Ons is in dezelfde stijl en wordt net zo enthousiast ontvangen. Met de single One Night Stand laat hij zien veelzijdiger te zijn en niet zomaar in een hokje te plaatsen is. Op M’n Engel wordt zo enthousiast gereageerd dat er ook een kerstversie verschijnt. Deze singles zijn natuurlijk te vinden op zijn debuutalbum Intens.

YouTube video

Wilt u meer weten over Jeffrey Heesen?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jeffrey Heesen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jeffrey Heesen.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jeffrey Heesen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jeffrey Heesen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Wesley Klein

Henk Dissel

John West

Robert Pater

Aanvraagformulier Jeffrey Heesen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens