Artiesten

Jason Bouman

Wilt u Jason Bouman boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jason Bouman vindt u hier op deze pagina.

Jason Bouman is in 1981 geboren in Zeist en opgegroeid in Harmelen, waar hij nu nog steeds woont.  Op zevenjarige leeftijd vroeg hij aan zijn vader of hij harp mocht leren bespelen. Zijn vader heeft hem toen verteld dat hij beter toetsen kon leren spelen, omdat daar in die tijd veel vraag naar was. Jason begon aan de muziekschool in Woerden lessen te volgen en groeide al snel uit tot een geschoolde toetsenist. Omdat hij niet van muziekinstrumenten af kan blijven heeft hij zichzelf ook nog basgitaar, gitaar en vooral drums leren spelen.

Toen Jason dertien was begon hij in een band te spelen genaamd The Melody Stars™. Deze band speelde vooral covers van The Shadows, The Beatles en andere 60s/70’s artiesten. Een jaar later stapte hij over naar The Twillights™, deze band speelde vooral eigentijdse en Nederlandstalige muziek. Toen Jason zestien jaar was begon hij met wat mede muzikanten de band ‘Destiny’. De band zou later ‘Go 4 it’ en nog wat later tot The Switch Band™ uitgroeien waar Jason de leadzang voor het eerst op zich nam samen met een zangeres, totdat de band in 2012 werd opgeheven.

In het voorjaar van 2013 trok Jason de stoute schoenen aan en deed hij auditie voor het programma Bloed, Zweet en Tranen. Met het nummer ‘Kleine jongen’ van André Hazes, zorgde hij ervoor dat de jury al na een aantal seconden overtuigd was van zijn zangkwaliteiten. Ondanks dat Jason een nieuwkomer is op de Nederlandse muziekmarkt, wist hij het stemmend thuispubliek voor zich te winnen en zo werd hij winnaar van Bloed, Zweet en Tranen. In maart 2014 bracht hij zijn album, ‘Zomaar Ineens’, uit met 7 eigen nummers en 4 covers. Na grote optredens in het Ziggo Dome, Gelredome en Tros pleinfeesten, ging Jason in maart 2015 naar Ahoy. Wie weet wat er nog in het verschiet staat voor deze jonge volkszanger.

Wilt u meer weten over Jason Bouman?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jason Bouman is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jason Bouman.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jason Bouman ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jason Bouman zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Rutger van Barneveld

Lee Towers

Kenny B

De Lawineboys

Mark Dakriet

Aanvraagformulier Jason Bouman

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens