Media, Overig Entertainment

Jandino Asporaat

Wilt u Jandino Asporaat boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jandino Asporaat vindt u hier op deze pagina.

Of het nu in de showbizz-, televisie- of cabaretwereld is: Jandino Asporaat gaat als een speer. Deze man doet niet aan concessies als het om zijn carrière gaat. Bij hem is het simpel: hij komt op en gaat weer af.

Jandino is geboren op Curaçao en woont samen met zijn zusje, nichtjes en tante in een huisje. Zijn broer woonde nog bij zijn vader. Later zijn er nog drie broertjes geboren. Op zijn elfde verhuizen ze naar Nederland en komen ze terecht in de Rotterdamse wijk IJsselmonde. Na vijf jaar behaalt hij zijn VMBO diploma en gaat hij in de bouw werken. Hij doet allerlei klusjes; van schilderen tot elektriciteit.

In 2002 komt hij terecht bij Young Stage, een Rotterdams theatergezelschap dat voorstellingen speelt door heel het land. In 2006 maakt hij zijn eerste cabaret programma: Antilliaanse pot. Dit is direct een succes. Zijn tv debuut maakt hij in het programma van Jorgen Raymann. In 2011 krijgt hij zijn eigen programma De Dino Show. Vanaf 2013 is hij daarnaast bij RTL te zien als panellid bij Wie ben ik, als presentator bij Alles mag op vrijdag en als hoogtepunt als presentator bij Dance Dance Dance met kijkcijfers van gemiddeld 2 miljoen. In 2014 opent hij zijn eigen kledingwinkel Dinmar in Delft en in 2017 volgt een vestiging in Amsterdam. In 2015 tourt hij door het land met de reprise van zijn theatervoorstelling Hoe dan Ook. Daarnaast speelt hij vijf rollen in de film Bon Bini Holland. Privé is hij al 20 jaar samen met zijn jeugdliefde Shirley. Hij heeft twee kinderen, Elijah en Amy-Lee.

Na het behalen van zijn droom: ‘Het spelen in een uitverkochte De Kuip’, is Jandino bezig met het verwezenlijken van zijn volgende droom die een vervolg krijgt Bon Bini Holland 2.

Wilt u meer weten over Jandino Asporaat?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jandino Asporaat is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jandino Asporaat.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jandino Asporaat ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jandino Asporaat zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Jandino Asporaat

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens