Jan Vayne

Wilt u Jan Vayne boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jan Vayne vindt u hier op deze pagina.

Wanneer je muzikaal talent en liefde voor improvisatie samenbrengt ontstaat een wereld zonder muzikale grenzen. Jan Vayne neemt je mee naar die wereld. En dat leidt tot een onvergetelijke, unieke ervaring. 

Jan Vayne leek een uitgestippeld pad te bewandelen. Hij speelde op zijn zevende Mozart, ging naar het conservatorium en brak daarna direct door met klassiek werk. Met zijn creatieve stijl en weelderige haardos groeide hij uit tot één van de bekendste gezichten van de populaire klassieke muziek. Met een indrukwekkende verzameling platina platen en een optreden tijdens de inauguratie van president Clinton in 1997 als absolute hoogtepunten. 

Een leven vol klassieke concerten en wereldwijde uitvoeringen van de grote componisten lag in het verschiet. Maar Jan koos voor vrijheid. Een muzikaal bestaan zonder restricties, waarin ruimte is voor alle soorten muziek. Een bestaan vol intuïtie en improvisatie, waarin het vooral draait om de essentie van zijn vak: zo veel mogelijk mensen raken met muziek. 

Zo creëert Jan concerten die onmogelijk lijken. Waar eeuwen, genres en muziekstromingen dwars door elkaar lopen en toch passen. Hij combineert barok met rock-’n-roll, mengt jazz met folk of improviseert jouw favoriete ballad dwars door een sonate van Bach. Soms groots spectaculair, soms klein en ingetogen, maar altijd perfect passend bij de sfeer van jouw evenement of gelegenheid. Of het nu gaat om een optreden in het concertgebouw, een romantische bruiloft, een zakelijk congres of bij een meditatieve stiltesessie.

Jan laat de muziek uit zijn vingers stromen en daagt jou als luisteraar graag uit om de richting te bepalen. Zo ontstaat iedere keer een compleet unieke en onvergetelijke ervaring.

Wilt u meer weten over Jan Vayne?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jan Vayne is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jan Vayne.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jan Vayne ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jan Vayne zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Jan Vayne

Gegevens van het optreden

Contactgegevens