Artiesten

Jan Biggel

Wilt u Jan Biggel boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jan Biggel vindt u hier op deze pagina.

Kerstkindje Jan Biggel is wereldberoemd in het Brabantse Liempde en verre omstreken met de echte klompensound. In 2020 laat hij voor het eerst landelijk van zich horen met Fleske d’rin Fleske d’r uit en natuurlijk Ons Moeder Zeej Nog.

Samen met Arno Sloot maakte hij Ik Wil Alleen Liken en We Gaan Op Stap. Met zijn kamervullende persoonlijkheid zorgt hij dat de glazen gevuld worden en de stemming stijgt. Om de feestvreugde te verhogen heeft hij speciaal voor Carnaval 2022 de video van Ons Moeder Zeej Nog opgefrist en verscheen de singel met de Alpenzusjes, Superman. Ook zijn nieuwe single is binnenkort verkrijgbaar. Zijn levensmotto: Met humor kom je overal. We durven wel te zeggen: Het Is Pas Feest Als Jan Biggel Is Geweest.

YouTube video

Wilt u meer weten over Jan Biggel?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jan Biggel is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jan Biggel.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jan Biggel ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jan Biggel zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Marco Schuitmaker

René Karst

Rutger van Barneveld

De Alpenzusjes

Dirk Meeldijk

De Lawineboys

Aanvraagformulier Jan Biggel

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens