Artiesten, Muziek

Jamie Westland ft. Spike

Wilt u Jamie Westland ft. Spike boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jamie Westland ft. Spike vindt u hier op deze pagina.

Naast DI-RECT vormden Spike & Jamie enkele jaren geleden een DJ-duo waarbij ze alle uithoeken van Nederland onveilig maakten. En niet zonder succes, ze groeiden in korte tijd uit tot een ware hype! Door het succes van DI-RECT hadden ze er in hun drukke schema helaas steeds minder tijd voor en tot teleurstelling van velen moesten ze een punt zetten achter hun carrière als DJ-duo.

Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan: in zijn spaarzame vrije tijd draaide Jamie Westland in diverse Haagse clubs en groeide in een record tempo uit tot een uiterst succesvolle House DJ. Jamie werd in korte tijd gevraagd om in alle grote clubs van Nederland te draaien. Zo draaide hij op toonaangevend evenementen als Hed Kandi, Nope is Dope, Franchise en FFWD. Inmiddels mag Jamie al ruim 300 DJ boekingen op zijn naam schrijven. Voor het grootse ‘Your World Your Music Festival’ in Rotterdam werden Spike & Jamie gevraagd om nog éénmaal samen als muzikaal duo een optreden te verzorgen. Jamie achter de decks en Spike speelde Live mee op gitaar en lieten een heel veld compleet uit hun dak gaan tijdens deze spectaculaire show!

Momenteel zit DI-RECT middenin de zoektocht naar de nieuwe frontman in het BNN-programma ‘Wie Is DI-RECT?’. Voor slechts een beperkte periode zijn er weer volop boekingsmogelijkheden om Spike & Jamie te boeken voor clubs, discotheken, festivals en alle andere evenementen!

Jamie Westland ft. Spike zijn te boeken met een spectaculaire DJ act van 1,5 uur. Jamie draait de dikste Houseplaten en Spike speelt 2 x 10 minuten live mee op zijn elektrische gitaar. Rock The House!

Wilt u meer weten over Jamie Westland ft. Spike?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jamie Westland ft. Spike is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jamie Westland ft. Spike.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jamie Westland ft. Spike ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jamie Westland ft. Spike zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Jamie Westland ft. Spike

Gegevens van het optreden

Contactgegevens