Winkelcentrum promotions

James Bond event

Wilt u James Bond event boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van James Bond event vindt u hier op deze pagina.

Daniel Craig  – “My name is Bond, James Bond!” Met onze dubbelgangers in het thema 007 krijgt u wel heel veel bekijks. Daniel Craig is natuurlijk niet alleen bekend om zijn James Bond rollen. Maar sinds hij in 2005 hiervoor gevraagd is, is James Bond het eerste waar je aan denkt bij Daniel Craig.

Vooral als onze James Bond lookalikes een smoking aanheeft! James bond, oftewel 007, gaat al terug tot 1953. Toen werd dit personage gecreëerd. Sindsdien is er veel gebeurd en hebben vele acteurs deze rol mogen spelen.

Tijdens de 007 dag waant u zicht in een echte première  bond setting met niet te vergeten een rode loper. En diverse foto en achterwanden  fotobanners en nog veel meer en natuurlijk de James bond look a like.

Ontvangst pakket

  • 007-Fotowand (ca. 2m breed x 3m hoog) – 007-Fotobanners | 6 stuks met alle James
  • Bond helden (0,8m x 2m)
  • 007 Spectre achterwand in truss
  • 007-originele filmposters op statieven– 6St.
  • Daniel Craig en Lea Seydoux lifesize
  • Rode loper | met paaltjes (8 m)
  • Gouden Walk of Fame sterren
  • Geluidsset (incl. muziek / James Bond film themes) bij de rode loper
  • Div. vlaggen / overige deco / enz.

Ook is er aan de jeugdige bond fan gedacht. Met deze geweldige game-zuil kruipen ze in de huid van James Bond.

incl. zuil, scherm, simulatiemateriaal, 007 branding

Ben jij net zo snel als 007? Met deze race simulator is het zaak om zo snel mogelijk met je Aston Martin het parcours af te leggen!

– 2 cockpit simulators all-in incl. tent 

Twee mooie bond dames zullen tijdens het event aanwezig zijn

Waar de bezoekers mee op de foto kunnen met afstand 

Incl. 50 Film blikken voor de winkels en

200 posters ontwerpen en gedrukt in 3 varianten

Wilt u meer weten over James Bond event?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over James Bond event is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van James Bond event.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over James Bond event ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over James Bond event zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier James Bond event

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens