Artiesten

Jake Reese

Wilt u Jake Reese boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jake Reese vindt u hier op deze pagina.

Jaap Reesema is een veelzijdige zanger en songwriter. Engelstalig werk brengt hij uit onder de naam Jake Reese. Nederlandstalig werk onder zijn eigen naam Jaap Reesema. 

Jaap heeft honderden songs geschreven en gezongen. O.a. voor David Guetta, Showtek, Hardwell, Lost Frequencies, Sam Feldt, Lucas & Steve, etc.

Zijn laatste samenwerking ‘Need you now’  is met de legende Armin van Buuren.

YouTube video

Wilt u meer weten over Jake Reese?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jake Reese is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jake Reese.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jake Reese ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jake Reese zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Jake Reese

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens