Artiesten

Jairzinho

Wilt u Jairzinho boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jairzinho vindt u hier op deze pagina.

Jairzinho staat bekend als artiest en mede-oprichter van platen label Rotterdam Airlines.

Debuut EP ‘Gouden Plaat’, met onder andere de mega-hit ‘Tempo’, heeft inmiddels de platina status en is in 2018 opgevolgd met debuutalbum ‘Nummer Één’, waarop naast clubtracks (zoals ‘Fuego’ en ‘Bommetje’) ook gevoelige popnummers met Caraïbische swing staan (zoals ‘Verliefd’ en ‘Vuurvliegjes’). In maart 2020 bracht Jairzinho zijn tweede studioalbum ‘Jairzinho’ uit met daarop de hit ‘Zegen’ featuring Snelle. 

YouTube video

Wilt u meer weten over Jairzinho?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jairzinho is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jairzinho.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jairzinho ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jairzinho zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Jairzinho

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens