Artiesten

Jack van Raamsdonk

Wilt u Jack van Raamsdonk boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jack van Raamsdonk vindt u hier op deze pagina.

Toen Jack van Raamsdonk een jaar of negen was zong hij al liedjes van o.a Jan Boezeroen, die toen heel populair was. In 1982 gaat Jack spelen bij de formatie Exit, deze band zat een beetje tussen de Hardrock en het top 40 werk in.
Een van de bekendste nummers waar Jack bij betrokken is, is wel de kroegenhit:Leve de lol, wat Jack samen maakte met Dolf Schipper, Ed Nieman en Cees Vermeulen. Vandaag de dag speelt Jack in een Hobbyband The Shuffles, samen met Hans van Liempt, Ad Damen, Jo Nijs en Henk v.d Heuvel proberen ze een muzikale reis door de tijd te maken, voorlopig blijft het bij repeteren maar wie weet zien ze we die ouwe knakkers ooit wel op het podium. Wilt u een uitstekende artiest boeken, die bijna geen tijd neemt voor pauzes, denk dan eens aan Jack van Raamsdonk. Voor het inhuren van Jack van Raamsdonk kunt u natuurlijk terecht bij boekingsbureau LB Entertaiment. Jack van Raamsdonk is een ras artiest die met zijn brede repertoire de zalen op zijn kop weet te zetten!

YouTube video

Wilt u meer weten over Jack van Raamsdonk?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jack van Raamsdonk is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jack van Raamsdonk.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jack van Raamsdonk ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jack van Raamsdonk zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Belinda Kinnaer

Jan Biggel

Roy Donders

Aanvraagformulier Jack van Raamsdonk

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens