Look a Like

Jack Sparrow look a like

Wilt u Jack Sparrow look a like boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jack Sparrow look a like vindt u hier op deze pagina.

De wereldberoemde Captain Jack uit de wereldwijde filmkaskrakers “Pirates of the Caribbean”

Zonder twijfel, de beste Jack Sparrow lookalike van Europa! Zijn manier van praten, lopen etc. is gelijk aan het personage uit de film. Daarom is hij ook de enige lookalike, die in de nieuwe Pirates film mee heeft gespeeld als stand-in voor Johnny Depp zelf. Op en top professionaliteit!

Wilt u meer weten over Jack Sparrow look a like?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jack Sparrow look a like is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jack Sparrow look a like.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jack Sparrow look a like ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jack Sparrow look a like zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Jack Sparrow look a like

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens