Jack in the box

Wilt u Jack in the box boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jack in the box vindt u hier op deze pagina.

Jack in the box  boeken is mogelijk voor elk feest of evenement

Deze variétéact is uniek in de Benelux. U zult er versteld van staan hoe lenig Jack in The Box is. Lenigheid, kracht en een volledige lichaamscontrole maken deze act zo speciaal.

Jack in The Box is afkomstig uit een eeuwenoude circusfamilie. Zijn grote voorbeeld voor deze act was zijn oom Jack in the Box, die hem van jongs af aan de knepen van het circusvak leerde.

Slangenmens Jack in The Box. Een attractie voor jong en oud. Lenig als een slang plooit hij zich in alle onmogelijke vormen en standen. Met een borstwijdte van 104 cm wringt deze artiest zich door een stalen ring van 34 cm doorsnede.

Jack in The Box is te boeken als stijlvolle act op uw feest of als unieke act voor uw productpresentatie. Hij werkte reeds mee in diverse TV- commercials o.a. voor IKEA.

“Nieuw” Acrobatie op stoelen

De nieuwste act van Jack in The Box is een acrobatienummer op stoelen. Op een hoogte van 6 meter zal hij een handstand maken balancerend op 6 stoelen. Een sterk staaltje van evenwicht, concentratie en souplesse. Met ingehouden adem zal u van  deze fantastische variété act genieten

Een hoogstandje op variété gebied.

Wilt u meer weten over Jack in the box?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jack in the box is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jack in the box.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jack in the box ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jack in the box zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Jack in the box

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens