Artiesten

Jack $hirak

Wilt u Jack $hirak boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jack $hirak vindt u hier op deze pagina.

Julien Willemsen werd op 15 oktober 1993 geboren in Rotterdam en groeide op in Capelle aan den IJssel. Vanwege zijn Franse moeder werd hij thuis Franstalig opgevoed.

Vanaf zijn zesde leerde hij klassiek piano spelen. Op 14-jarige leeftijd begon hij zich bezig te houden met het maken van beats onder de naam Jack Chirac, dat verwees naar de drill-muziek Chirac uit Chicago. Later wijzigde hij zijn artiestennaam naar Jack $hirak of $hirak, vanwege de link naar de Franse President Jacques Chirac.

Composities van Erik Satie en Yann Tiersen inspireerden hem bij het maken van zijn beats. In ditzelfde levensjaar ging hij naar de Popschool Ommoord in Rotterdam waar hij loops leerde monteren en beats ontwikkelde. Echter maakte hij vanwege priv√©omestandigheden de popschool en een andere opleiding niet af. 

In 2014 kreeg hij bekendheid als producer met het nummer Dat doen we niet meer van Murda. Een jaar later ging hij mee op schrijverskamp van Top Notch op Schiermonnikoog. In tien dagen tijd werd het album New Wave gemaakt. Niet wetende dat een van de nummers op het album dat hij daar produceerde, Drank & Drugs, zo’n ongekend succes zou worden. Het nummer kwam meteen binnen op 1 en het gehele project leverde de Popprijs op waar $hirak een enorm aandeel in had. 

En zo volgde er vele nummers, waaronder de meest gestreamde track van 2016 Jungle van Broederliefde en Miljonair van Lil Kleine, Boef, Ronnie Flex en SBMG. 

Er kan dan ook wel gesteld worden dat $hirak inmiddels is uitgegroeid tot een van de meest populaire producers van Nederland. 

Wilt u meer weten over Jack $hirak?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jack $hirak is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jack $hirak.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jack $hirak ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jack $hirak zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Jack $hirak

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens