Artiesten

Jacin Trill

Wilt u Jacin Trill boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jacin Trill vindt u hier op deze pagina.

Jacin Koot werd geboren op 12 juli 1998 in Hoorn Nederland. Hij werd geboren uit een Nederlandse vader en een moeder uit Curaçao. Begin 2016 was Koot vooral bezig met hiphopdance-battles. Eind 2016 begon hij verschillende nummers uit te brengen via Soundcloud. In 2017 leerde hij producer 808milli kennen. Twee dagen na zijn eerste ontmoeting met 808milli sluit het duo zich op in de kamer van Koot om muziek te maken. Het resultaat hiervan was de mixtape ‘Happyland’.

De eerste videoclip van de ‘Happyland’-tape was het nummer ‘Kspreyopjebytch’. Het nummer bleek succesvol en werd opgepikt door rappers Bokoesam en Ronnie Flex. Een half jaar nadat ‘Happyland’ werd uitgebracht, moest Jacin stoppen met zijn opleiding aan de Nederlandse Pop Academie, omdat hij het te druk had met optredens.

In november 2017 werd de videoclip van ‘Rozeswoesh’ opgepikt door het Amerikaanse hip-hop-medium WorldStarHipHop, waarbij Koot ‘The World’s First Deaf Rapper’ werd genoemd. Als gevolg hiervan kwam Jacin in contact met de Amerikaanse rapper Ugly God.

In december 2017 vertrok Jacin samen met producer 808milli en manager Geert naar Amerika om aan muziek te werken met Ugly God. Hier kwam het nummer ‘lettetznow’ uit voort.

Ondertussen was Koot in Nederland samen de studio in gedoken met Bokoesam. Deze samenwerking beviel zo goed dat beide artiesten besloten om een gezamenlijke EP uit te brengen.

Op 9 februari 2018 kwam de gezamenlijke EP van Koot en Bokoesam uit, getiteld ‘Zo Vader, Zo Zoon’. Het album wist op nummer 1 binnen te komen in de Album Top 100. Naar aanleiding van het succes van de EP besloot het duo om te gaan toeren.

YouTube video

Wilt u meer weten over Jacin Trill?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jacin Trill is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jacin Trill.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jacin Trill ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jacin Trill zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Jacin Trill

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens