Muziek

Istvan Lichter

Wilt u Istvan Lichter boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Istvan Lichter vindt u hier op deze pagina.

Stijlvol beroeps violist Istvan mengt zich spelend tussen uw gasten, zodat ieder van dichtbij kan genieten van salon-muziek, Zigeunermuziek, romantische evergreens, wereldhits, serenades en muziek uit o.a. de musical Anatevka. (hij speelde de rol van de fiddler). Zo horen we Russische Kalinka, de Serenades van Tosselli, New York, De Second Waltz of een Hongaarse Csardas onze oren en gemoed strelen.

Persoonlijke romantische serenades, candelight diner-sfeer en liedjes die uitnodigen tot meezingen en meeklappen, is hetgeen u kunt verwachten als u Istvan uitnodigt. Maar ook als er eerder een achtergrondsfeer wordt gewenst zal een keuze voor Istvan Lichter de juiste zijn, want Istvan zijn repertoire is net zo all-round als flexibel!

De prachtige door Istvan gemaakte begeleidingsarrangementen op band maken een show van Istvan tot een hartverwarmende belevenis.

Wilt u meer weten over Istvan Lichter?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Istvan Lichter is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Istvan Lichter.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Istvan Lichter ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Istvan Lichter zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Istvan Lichter

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens