Irene Moors

Wilt u Irene Moors boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Irene Moors vindt u hier op deze pagina.

Irene Moors is geboren op 18 juni 1967 in Alkmaar en moeder van Rosalie (’98) en Tijn (’02). Sinds 2001 is ze getrouwd met Barry Kroon. Irene debuteerde in 1988 bij de NCRV met het programma “Dit is Disney”. Na een jaar maakte zij de overstap naar RTL4 waar zij ruim 26 jaar heeft gewerkt. Vanaf maart 2016 was Irene 3 jaar lang te zien bij SBS6. Tegenwoordig werkt Irene voor verschillende TV zenders en omroepen.

In 1991 leerde zij Carlo Boszhard kennen met wie ze sindsdien een duo vormt. In 2010 wonnen zij de Gouden Televizier Ring voor “De TV Kantine”. 

Wilt u meer weten over Irene Moors?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Irene Moors is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Irene Moors.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Irene Moors ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Irene Moors zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Irene Moors

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens