Winkelcentrum promotions

Inpak Experience

Wilt u Inpak Experience boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Inpak Experience vindt u hier op deze pagina.

Cadeaus inpakken, ieder jaar is het toch weer zo´n gedoe. Toch willen we allemaal iets moois neerleggen onder de kerstboom. Dan maar naar een professionele inpakservice met mooie strikken, linten en versieringen. Maar is het niet veel leuker als je uiteindelijk kan vertellen dat je het helemaal zelf hebt gedaan? De inpak experience maakt hier het verschil.

Onder begeleiding van ervaren inpak-specialisten pak je het cadeau in met de mooiste technieken en leukste versieringen. De specialisten laten zien hoe het moet en helpen je waar nodig met het inpakken van je cadeau. Je loopt zo langs met je pas gekochte cadeau en loopt weg met een prachtig ingepakt geschenk, klaar om onder de Kerstboom te leggen en helemaal zelf gedaan.
Inclusief inpakpapier, strikken/linten, labels, stickers en plakband. 

Wilt u meer weten over Inpak Experience?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Inpak Experience is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Inpak Experience.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Inpak Experience ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Inpak Experience zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Inpak Experience

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens