Artiesten

Ingrid Simons

Wilt u Ingrid Simons boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Ingrid Simons vindt u hier op deze pagina.

Ingrid Simons: The Voice of the 90’s!

De 90’s zijn op dit moment ongelooflijk hot. Ingrid Simons (moeder van Eva) was in deze jaren de stem die vele hits tot een succes maakte. Vanaf nu dus zelf op het podium en te boeken met haar 90’s hitsingles, waaronder:

  • Rainbow high in the sky
  • Promised Land
  • Love U More
  • I’m the girl of your dreams
  • No Time to waste
  • …and many more

Daarnaast heeft ze nog veel meer hits ingezongen, waaronder bijvoorbeeld de orginele tune van GTST. Maar als backing vocalist hebben jullie haar misschien wel gezien bij: De Toppers, Ik hou van Holland, Sing It, Rob de Nijs, Wolter Kroes, Gibson Brothers, Gordon, Belle Perez, Lionel Richie, Paul de Leeuw en vele anderen.

Vanaf nu is dit podium beest te boeken met 2 danseressen voor reis door de 90’s met de grootste hits!

YouTube video

Wilt u meer weten over Ingrid Simons?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ingrid Simons is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ingrid Simons.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ingrid Simons ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ingrid Simons zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Esther Hart

Erikah Karst

Jennifer Ewbank

Elize

Sandra van Nieuwland

Aanvraagformulier Ingrid Simons

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens