Muziek, Seizoenen

Immer Gerade Aus!

Wilt u Immer Gerade Aus! boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Immer Gerade Aus! vindt u hier op deze pagina.

Immer Gerade Aus! is dé partyband voor een geslaagd  Oktoberfest, bierfeest of gewoon een gezellig (tent)feest, waar Duitstalige muziek wordt gewenst! Altijd STIMMUNG! met Immer Gerade Aus!

In een show vol herkenbare Duitse muziek, van gezellige Schlagers en Party-/Ballermann hits tot de bekende ballads en andere klassiekers, kun je niet stil blijven staan en moét je wel meezingen!

Zing mee, feest mee en geniet van de stimmung!

Wilt u meer weten over Immer Gerade Aus!?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Immer Gerade Aus! is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Immer Gerade Aus!.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Immer Gerade Aus! ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Immer Gerade Aus! zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Meuk

Limburger Buben

Hardcore Vibes

Jimmy van den Nieuwenhuizen Band

Mooi Wark

Aanvraagformulier Immer Gerade Aus!

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens