Winkelcentrum promotions

Ijskoninginnen

Wilt u Ijskoninginnen boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Ijskoninginnen vindt u hier op deze pagina.

Deze ijskoninginnen zijn voor van alles beschikbaar. IJsshows, wintersport, openingen, ijsfestijn, winterbeurs, schaatsevents, kerst, feestdagen, diners, uitreikingen, presentaties, beurzen, manifestaties en festivals.

De kostuums zijn voorzien van ijsblauw licht, dit geeft een mooi effect in het donker.  keuze voor een menu, de keuze voor welk feestadres, welke cadeaus er gekocht moet worden, wie wel en wie niet uitgenodigd word, welke oude familievetes en welke verzoeningen er zijn.

En natuurlijk wat je het beste kan doen met een volgevreten maag of een kater van de 1e kerstdag, terwijl de 2e er ook al aan komt. Kortom, een heleboel keuzes! De Kerst Stewardessen bieden tips en tricks om je te helpen.

Wilt u meer weten over Ijskoninginnen?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ijskoninginnen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ijskoninginnen.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ijskoninginnen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ijskoninginnen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Ijskoninginnen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens